Kan man spela på Drag racing?

Det korta svaret är i nuläget ett rungande nej!. Inget av de stora spelbolagen erbjuder betting på dragracing, varken i Sverige eller utomlands. Det är helt enkelt en allt för ovanlig sport för att intressera bolagenRelated image. Gillar du motorsport finns det dock många andra typer av motorsporter att spela på.

Vanligaste sporten är väl Formel 1. Denna typ av betting erbjuds av de allra flesta spelbolag och du kan hitta mängder av tips och trix på olika sidor på nätet. Du kan exempelvis hämta speltips från Spelbloggare.se, sidan är visserligen mer inriktad mot fotboll och ishockey men det finns även tips om motorsporter.

Vill du spela på motorsporter så gör du precis som vid betting på vilken annan sport som helst. Först och främst behöver du ett konto hos något av betting-företagen. Innan du sedan sätter igång kan du alltid vara bra att läsa lite om pågående matcher eller tävlingar. Nättidningar som Expressen ger dig massor av information och idéer. Som vanligt är motorsport lite i skymundan bakom jättarna fotboll, ishockey och tennis, men med lite ansträngning så går det att hitta information även om motorsport.

Innan du skapar ett konto hos betting-företagen kan det dock vara värt att kolla upp vilka som ger bäst odds, och bäst bonsar. Att göra detta på egen hand är svårt. Sök istället reda på samlingssidor där man samlat in alla olika bolag och jämför dem. Sen är det bara att välja den som passar dig bäst, och som ger bäst bonusar, och bara sätta igång. Vissa sidor ger dig till och med möjligheten att spela helt gratis under de första spelen. Det innebär att du får chansen att testa om det verkligen är någonting för dig, innan du använder några av dina egna pengar. Helt perfekt för den som aldrig spelat förr!