Dragracingspel

Att spela spel på datorn, mobilen eller med spelkonsol är ett suveränt sätt att bedriva tiden. Med mobilen kan du spela medan du reser, i väntan på bussen eller på rasten på jobbet. I dagens läge är vi aldrig långt borta från nästa stunds förströelse. Nu behöver du inte längre köpa någon tidning eller en pocketbok för att ha någonting att göra när du är ute och reser.

Dragracing är än såImage result for Dragracingspel länge en lite undanskymd sport, vilket också märks i utbudet av spel. De finns, men de är inte så förskräckande många som när det gäller många andra typer av spel. Men även om utbudet är skralt så betyder det inte att de inte finns. En sökning på onlinespel ger mängder av spel, av skiftande kvalitet, att välja mellan.

Vill du hellre ladda ner spel till datorn är spelklienten Steam att rekommendera. Genom Steam får du tillgång till alla de senaste spelen. Både sådana som kostar pengar, och de som är gratis. Där hittar du också spelet EV3. Ett dragracingspel där du själv bygger din bil och tävlar mot andra. Spelet har även en multiplayer-funktion som låter dig utmana andra spelare. Spelet har tyvärr fått en hel del dåliga recensioner, men det är gratis att spela så varför inte testa det ändå?

När det gäller spel på mobilen finns det uppsjö att ladda ner och testa. Ett av de spel som fått bäst recensioner är Drag Racing 3D, som kostar dryga 20 kronor. Spelet låter dig anpassa din bil och sedan tävla mot datorgenererade bilar. Spelet utspelar sig dock i stadsmiljö och har mer gemensamt med Street Racing än direkt Dragracing.

Det finns så många olika spel att det inte går att nämna alla. Det är lätt att undersöka saken på egen hand. Det är dock rekommenderat att du läser recensionerna innan du köper, vissa spel är riktigt usla.